Zorgteam

by Redactie 23 januari 2017

Henri de Graauw
Mijn naam is Henri de Graauw  57 jaar . Ik ben docent levensbeschouwing. en ben tevens sinds 1996 dirigent van het Sacramentskoor in Breda. Ik woon praktisch in de kerk met mijn dagelijkse repetities en samenkomsten.

De kern van waaruit ik werk is het Rijk Gods : de boodschap van Jezus van Nazaret waarbij je probeert de ander te begrijpen vanuit zijn/ haar eigenheid.  Ik vind het belangrijk dat mensen hun talenten kunnen gebruiken en : Waar vriendschap heerst en liefde ; daar is God.


Danusia Braspenning
Mijn naam is Danusia Braspenning. Ik ben geboren en getogen in Polen. Ik ben geboren en opgegroeid in Myszków, een stad niet zo ver van de grootste Poolse bedevaartplaats Częstochowa, in een katholiek gezin met zeven kinderen. Ik ben de jongste.

Mijn vader was zijn hele leven organist. Al als heel jong kind ging ik met mijn vader naar de kerk om op zijn orgelbankje te zitten en verschillende vieringen mee te zingen. Nog steeds heb ik mooie herinneringen aan die tijd. Toen ik kon lezen, begon ik in zijn koor te zingen. Ik woonde in een huis naast de pastorie. De priesters waren mijn buren met wie ik meestal goed kon opschieten. In de puberteit hebben zij mij leren kennen als een kritisch meisje dat veel interesse voor geloof en God had. Lees meer…


Clarissa Ernest –Rutten

Mijn naam is Clarissa Ernest –Rutten. Opgegroeid in het Brabantse Oosterhout met de kerkelijke opvoeding  van de Benedictijnen en daarna bij Chemin Neuf.  Door mijn afstudeerstage op het Markenhage als docent levensbeschouwing bij Henri de Grauw heb ik kennis mogen maken met de Sacramentskerk en het koor. Sindsdien heeft u mij af en toe kunnen zien voorgaan tijdens de completen.   Naast mijn functie in het zorgteam van de Sacramentskerk, ben ik ook werkzaam als docent levensbeschouwing  op het Heerbeeck college te Best en als huiswerkbegeleider op het Mencia te Breda.  Daarnaast ben ik getrouwd met Tim en wonen wij samen met onze hond Brutus in Etten-Leur.

Ik hoop u te mogen ontmoeten tijdens een van de vieringen of activiteiten van de Sacramentskerk.

Categories: Geloofsgemeenschap Kerk

Tags: Zorgteam